Lectura a canvi d'un cafè / Invitas?

dimarts, 31 de gener del 2012

Una descoberta...

Per diferents motius que no venen al cas he descobert aquest enllaç:

http://www.culturaencadena.com/extra/sigue-al-conejo-blanco-articulos/anticristo-el-particular-descenso-al-infierno-de-lars-von-trier.html

La pel·lícula en qüestió és una d'aquelles que sempre he de confessar no haver-me atrevit a veure-la precisament per evitar que m'assetgin tots els pensaments que l'autora esmenta al llarg de l'article i que no se'm pugui titllar de curt de mires o fins i tot de morbós si se m'escapés a la sala, o a la butaca de casa, algun "però què és això!" Potser sí, que en el fons sóc un morbós, i que només la idea de presenciar imatges explícites d'autoablacions i ejaculacions de semen per pur plaer estètic em costi d'entendre. Absolutament d'acord, però, en la reflexió central. L'espectador s'ha d'informar abans de posar-se davant una pel·lícula, de qualsevol condició. Aleshores decideixes si hi jugues o no. Lamentar-se a toro passat, com es diu vulgarment, es com fer-se trampes al solitari. El joc d'Anticrist he evitat conscientment jugar-lo. És això covardia? Amago realitats per la por de no enfrontar-m'hi? Potser.

A tot això me n'he adonat que les últimes actualitzacions són de 2010 i els articles publicats contenen moltes i variades reflexions d'interès per als més ignorants en la matèria, així que des d'aquesta modestíssima tribuna encoratjo l'autora a subministrar més material per al gaudi general, perquè sempre cau bé beure de les fonts que es noten apassionades. Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada