Lectura a canvi d'un cafè / Invitas?

dijous, 31 d’octubre del 2019

Les (meves) 3 raons per seguir el canal El Recomendador a Youtube:



1.- Dani Senabre, un comunicador honest: Estaràs més o menys d’acord amb les seves opinions i maneres de fer, però si una cosa caracteritza la trajectòria de Dani Senabre és l’honestedat. ¿És oportunista fer-se youtuber aprofitant que ja tenia un nom abans? Aquest argument es pot girar dient que és una obligació per als comunicadors adaptar-se als nous temps i està clar que a través de youtube l’espectador final té un accés directe a la persona que emet, sense més filtre que el seu criteri i talent (bé, i algunes condicions que posa la plataforma de manera indirecta). Per tant, en aquest canal de Senabre es destil·la la integritat d’aquest periodista. Es noten els continguts treballats i la voluntat d’opinió independent, una actitiud que s’agraeix en aquests temps de servituds subvencionades i dictadura de la línea editorial en els mitjans generalistes. Espais com el de Senabre (i d’altres) esdevenen un oasi en el desert. Aire fresc.

2.- Tindreu una agenda amb criteri a la vostra pantalla: Portar a la butxaca, al mòbil, un regitzell de comentaris per destriar el gra de la palla de l’entreteniment audiovisual d’un crític amb el que comparteixes la majoria de gustos és un luxe que, a més, podem gaudir de manera gratuita. A més, estareu seguint una nova proposta comunicativa des de l'inici (només hi ha nou vídeos penjats en el moment d'escriure aquestes línies) cosa que us farà sentir-vos particeps de la trajectòria i eventual creixement d'aquest canal. Sereu còmplices formant part d'una nova comunitat.

3.- Per descobrir joies que se us podrien passar per alt: Cuatre ulls veuen més que dos, i comptar amb un radar particular et pot descobrir joies que gaudiràs com un nen i que d’una altra manera et podrien haver passat per alt. A més, ho faràs de manera entretinguda amb vídeos amens que sempre venen de gust veure. Dani Senabre es nota que realment gaudeix de totes les recomanacions y que es tan fan com diu de tot el que ens recomana, i això s’agraeix.

Un canal molt recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada